Poli majice

Poli slavi i nagrađuje. Ludi izazovi donose još luđe nagrade-Poli majice. Otkačene su, smiješne i unikatne baš kao i Poli. Koja ti je najbolja? Brzo odigraj Poli izazov i možda će biti tvoja!

#1

Poli metar

Majica METER

Jesi li "udaren" na frekvencije, Herze i decibele, a ne znaš zašto? Na svaki slabi zvuk zakolutaš očima? Daljinski je samo tvoj i nikada nisi zadovoljan jačinom zvuka kad gledaš napetu seriju ili akcijsku komediju? I upravo tada te uhvati nenormalna glad? Čini li se i tebi da kvadratići za zvuk nevjerojatno podsjećaju na Poli? Hm, Hm, hm.

#2

Poli slušalice

Majica SLUSALKE

Ne možeš zamisliti svijet bez glazbe? Nikako se ne možeš sjetiti kada si zadnji put u trgovinu otišao bez slušalica u ušima? Bole te ramena jer te prijatelji stalno udaraju laktom? I tebi nedostaje polifona melodija za telefon sa zvukom pravog ugriza u Poli? Vrijeme je za novi komad u tvojoj garderobi. Obuci Poli slušalice.

#3

Poli jednosmjerna

Majica SMER

Jesi li nezaustavljiv osvajač ili hladnokrvna srcolomka? Želiš u svakom trenutku označiti jednosmjernu cestu između tvog plijena i sebe? Jedeš Poli s osjećajem, polako, zavodljivo i nakon toga uvijek senzualno obližeš usnice? Komuniciraš bez zavoja ili polukružnog okretanja? Na pravom si putu. Obuci se za lude pohode i postani prometni redar na ljetnim zabavama. U svakoj diskoteci. Na svakoj plaži.

#4

Poli Švicarska

Majica SVICARSKA POLI

Jesi li lud ili luda za planinama, kanjonima, ponorima i kantonima? Ne možeš bez adrenalinskih sportova i svake godine "odradiš" koji maraton (posebno Poli maraton)? Podsjeća li te okus Polija na Laru Gut i od alpinaca poznaješ samo Michaela von Grünigena? Skijaš, bordaš, skejtaš, skačeš padobranom i imaš dva bankovna računa bez posebnog razloga? Ako si se u svemu prepoznao, prava majica za tebe je - Poli Švicarska majica.

#5

Poli Kina

Majica KITAJSKA POLI

Obožavaš znakove, tetovaže, simbole i hijeroglife? Nikako se ne možeš oduprijeti kušnji i skeniraš svaki QR kod koji ti zapne za oko? Razmišljaš o tetovaži na kojoj bi na kineskom bilo napisano da si lud? Na Poli? Jesi li toliko znatiželjan da bi otputovao u Peking samo zato da bi znao pročitati natpis u svom omiljenom kineskom restoranu? Da, znamo, još više bi bio lud za Poli ako bi se zvala 保利?

#6

Poli jabuka

Majica POLI JABOLKO

Jesi li veliki obožavatelj ili obožavateljica svježih jabuka i riječi koje započinju malim i? Vjeruješ da je dizajn u jednostavnosti i da je jednostavnost u dizajnu? Ne jedeš hranu koja nije objavljena na tvom Instagramu, a svoju Poli najprije nježno ugrizneš za desni rub? Vjeruješ da su neke stvari jednostavno lude i u njih se ne sumnja? U redu. Predstavljamo ti potpuno novu majicu Poli jabuka. Samo za tebe.