Vrući kruh s Polijem

20 min. s lijevom rukom
  • 300g POLI
  • 400g kruha"francuza" (1 štruca)
  • 100g maslaca
  • 2 žlice kečapa
  • 300g gauda sira narezanog na male kocke
  • 180g svježe paprike
  • 300g paradajza
  • 4 šnite gauda sira
  • 1 čajna kašika mješavine začina za jela s paradajzom
  • sol, mljeveni biber

Francusku štrucu prerežite po dužini, obje polovice pažljivo premažite maslacem i stavite u pekač. POLI i sir narežite na kockice, dodajte kečap, mljeveni biber, mješavinu začina i dobro promiješajte. Nadjevom premažite obje polovice kruha i stavite u pećnicu zagrijanu na 200°C. Pecite približno 12 minuta. U međuvremenu, narežite paradajz i papriku na tanke šnite. Kad je kruh pečen, izvadite ga iz pećnice, na njega poslažite paradajz i papriku i posolite. Šnite sira narežite na trokute i stavite ih na vrh. Zatim kruh vratite u pećnicu na približno 3 minute, dok se sir ne rastopi. Štrucu narežite na omiljene komade i pojedite vruću.